B.E.LO.V.E.D

SaAT Indah

Salam...
Aku nk cete ar skit pasal perjalnan aku ke KL pd 27/07/09 - 29/07/09 sbb ada briefing kat sane..
mula2 aku dh lama dpt th aku akn ke kL ni n then aku bgtau ar Mr.Naqi yg aku kan ke KL..Suke ar dia sbb leh jupe aku kat sne sbb lama dh x jupe kan..hihi..melepaskan rindu kate kn..sama2 suke ar..
Tp kan aku plan ar aku nk wt suprise kat Mr.Naqi aku nk bgtau dia yg aku xjd g KL atas sbb2 tertentu.. pdhal aku mmg akn ke Kl pun..So dia caye ar kn..Aku pun wt serius kate btl xleh g KL..
haahahaha..

Aku bertolak Ke Kl pgi Isnin dlm Kul 11 gitu ar..so aku cipta ar satu alasan utk Mr.Naqi ni..Aku kbo ke dia yg aku g site visit kat Kemaman n dungun pdhal aku otw g Kl..tp yg best nyer dia ttp mempercayai kate2 ku ini..walaupun dia mcm syak gok ar..
tp aku ttp kate g site visit..walaupun ms 2 ye 3g nk th aku ada mane..tp aku mls nk layan 3g sbb xnk Mr.naqi aku ada kat ne..
Mr.naqi pe lgi mengamuk ar..sbb aku x lyn dia..sori syg...

Perjalanan ke Kl mmg begitu meriah sbb naik van 8 org sumenye..pe lgi duk bergalok ar dlm van mkn mcm2 buah ar , kepok ar...mcm2 ar..
Mcm2 berlaku dlm van ms g Kl 2...yg plg best bile kwn aku ni psg lagu "Fall 4 u" best sgt lgu 2 aku x penah dgr lgu 2..ble dgr kn sdp sgt..smpai srh ulang2 skmo..Lgu ni lgu kwn aku Lina n dillah..diaorg pasangan kekash yg romantik..dlm van dia duk karaoke lgu..perghhhh...meleleh2 ar..sayu gler dgr lgu 2...romantik sgt rs.."lina & Dillah" so romantik ar ble nyanyi lgu 2...hihihhi..jgn mare guna nama jap...
Aku pun trus terpikat kat lgu 2 trus tnya tjuk pe..n then aku ato Msj Kat MR.Naqi srh ye cri lagu tajuk"Fall 4 u"..
mr.naqi pun terpikat gak kat lagu ni...best ye kate...Mr.naqi siap post kat festbuk n blog lgi spesel for me..thanks syg...

Ehhh2..smbung blik pasl suprise td 2..
aku btl2 kagum kat Mr.naqi sbb dia mmg caye gler kat aku ni..
ye tnya aku ada mane tp aku xth nk jwb duk mane aku kate ar klu nk th Find ar...
gune maxis leh find kite duk mane2..dia pun find ar...ms 2 ada kat area Kuantan dh..
Tp kn aku ckp ar jgn caye ke Find 2 tipu je 2..
ye pun caye ar ckp aku ni...jht btl..hahahahha
Mr.naqi setia je tggu aku smpai umah ni..aku kate x smpai lgi..
Pdhal kn aku dh smpai kat Kl pun..ahahha..
Suprise 4 u Mr.Naqi....
Aku pun tepon ar Mr.naqi tnya duk wt pe borak2 pas2 ye tnya aku ada mane..
aku pun bgtau ar yg aku ada kat KL..
tp ye x caye..hahahhaha.
aku kate btl ada kat kl..ada kat hotel ni..
Mr.naqi tnya ar duk hotel mane...ye nk dtg amik aku....tp mr.naqi btl2 shock ar..xleh nk trma kenyataan lgi katenyer..
x caye..hahhahah...
bg direction kat ye kat ne hotel aku duk sbb nk kuar mkn...
so ble ye dh smpai kat hotel br ar Mr.naqi ni pecya...gelak besar aku..
hahhahaha...sori syg big suprise 4 u...

Then kitaorg g ar kuar mkn, aku ajak skali lina & Nociah kuar mkn sama2...
kitaorg g mkn kat Restoren Dulang..aku ckp kat diaorg restoren ni romantik sbb mengadap KLCC..fuyooooo...
mkn2 lps 2 blik hotel ato diaorg dl sbb aku nk g umah sewa geng2 aku nk ato buah tgn dri trg (kepok je)...ms g 2 dh kul 12 dh..sume dh tdo tggl fazi n K.ajan je..sori ar dtg lwt mlm...hahahhah..

G kl 3 hri gitu tp briefing nyer hnya 3jam gitu...hahahahah..
br ingt nk g shoping kat kl sbb ada sale tp hampeh sbb gaji nyer enggak masuk plok...
frust nongeng ar..
pe2 pun best gak dpt g Kl dpt jupe kwn2 n jupe org teristimewa...mengubat rindu...walaupun sekjap dpt jupe leh ar lepas rindu...
nnti ada ms aku nk g kl lgi...
Tggu kedtgan aku ye...Luv u all..miss u so much...


P/s : Syg sori sbb wt suprise 2...hahahhahah..pe2 pun miss u syg...
4 Responses
  1. myLovepatzi Says:

    haha...mmg klakor la awk ni miera...x hbs2 ngan gedik tu...sian mr.naqi...


  2. myranaqi Says:

    sy xgedik ar awk..
    gedik ke gitu????


  3. bukan gedik tp suprise..nsb xjd pape ms odw tu..kalu jadi pape sakit lagi dapat nk suprise jd kena marah lak..tp alhamdulillah dh selamat semuanyer..hehhe..


  4. myranaqi Says:

    hhahaah...
    2 ar kn...
    xpe2 dh selamat pergi n balik dh ni....
    hihihii


Terima Kasih sbb sudi komen blog myra ni..
Myra syg korang...tnpa korang yg komen blog ni..
siapalah myra kan..teruskan tgglkn komen2 korang yer..myra amatlah hargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...