B.E.LO.V.E.D

Yes!!!Akhirnyer sumenyer Terjawab..Alhamdulillah

Apakah???
hihihi..ibu jari menunjukkan BEST..hihih..maknanyer ada sesuatu yg best berlaku ar kn..
best2..mmg best..tp xnk ar terlampau best kn..bese2 sdh..
akhirnyer hari yg dinanti2 tlh tibe..

Taraaarrr..sekian lama tggu surat ni smpai ke tgn tuannyer...fuhh22..berpeluh2 tggu
berhari2 tggu..br ar smpai yer..al-Maklum ar srt ni dr Kl..makan ms skit nk smpai kan
walaupun dh pos gune pos laju ttp smpai lmbt..
ni ar srt yg dinanti2 kn..penting k srt ni..srt ni menentukan samaada myra msh leh
bekerja atau x..tp alhamdulillah dh dpt srt ni maknanyer dpt ar smbung keje kn..
Sblm ni sebenarnyer dh th leh smbung kontrak tp th by emel je..
skrg br ar terbukti btul2 kn..yg myra msh lagi bekerja di syarikat yg sma
Tp msh kontrak..Staff kontrak selama setahun.
Alhamdulillah..myra msh menjawat jawatan yg sama n msh bekerja di tmpat yg sama..
Dh 2 thn keje kat sni br dpt naik pangkat skit..hihihhih..tp still kontrak k..

Ok...jum kite fokus bc isi2 kontrak ni..mana th ada pe2 yg menarik kn..
knl bc btl2 kontrak ni tau..xnk ada mslh pd ms akn dtg..
dh ar kontrak full english tp ttp bc jgk n wt2 fhm je ar kn..hik hik..
ada beberapa penambahan dlm kontrak ni..
Thn depan dh start kontrak br..
Yahoooo....yahoo..
jum sign kontrak baru..
n mulakan dgn semangat baru Insyaallah
Doakan yg terbaik utk myra yer

p/s:setakat ni baru 5org yg dpt smbung kontrak ni nsb opismate yg lain xth mcm ne..kesian kat diaorg..erm..myra pun xdpt nk tlg..myra pun bersyukur sgt2 sbb dpt smbung ni..
Oleh sbb nk jga hati opis mate yg lain kitaorg bc kotrak n isi form pun secara diam2 je tp mcm diaorg dh th je..erm...pe2 pun kite tggu abis thn ni tgk mcm ne kn..

8 Responses
  1. alhamdulillah myra...tahniah :) same la ktorg kt cni..da taw tapi terpakse senyap2 dulu..sbb tkt xbtl kan..fhm2 jer la..kene ade hitam putih baru taw btl ke idak kan :) so mcm mane dgn lina? dpt x? harap kte sume dpt k:)

    tapi dgr2 citer myra dpt content personel btl ker? tapi dari yg myra ckp tu myra stay IA kan?? huhu


  2. Are'Ja_(",) Says:

    waa.. alhamdulillah, leh gak kerja lagi..hehe... myra aja dah tukar link tau. arejasweetmemory.blogspot.com


  3. myranaqi Says:

    niena: tahniah 2 u too...hiks..chaiyok2..all the best k..lina pun dpt...

    areja:2 ar syg skali ni...nsb ar skali nk amik myra lgi..ok areja beres2...


  4. tahniah..lama xjenguk sini...

    jom singgah my new blog n being my followes too...

    http://myranaqi.blogspot.com/


  5. Redbloodsnow Says:

    alhamdulillah dik. tahniah! kerja rajin²taw. mane taw teros doi serap masok sbg permenant :)


  6. myranaqi Says:

    weiyda : ok nnti mira snggah yer..lama menghilangkan dri kn..selamat berblog kembali yer..

    Redbloodsnow: insyaallah..harap2 dpt permenant lak kn


  7. Magrib Says:

    wah!! tngk header tu, yg tngh2 dan depan sekali tu, org kuat tuh! hehehe... alhamdulilah.. tuhan bagi kesempatan kat kita utk smbung kontrak.. anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

    Ini entry terbaru saya..
    Cara cepat tingkatkan traffic
    Nikah Gantung selesai masalah Seks bebas
    Mari lah ROGOL saya!
    Kurang ajar punya orang tua!


  8. myranaqi Says:

    aik...nape puji yg tgh2 je...hihihi..anyway thnks sudi singgah blog sy ni...hhuhuhu


Terima Kasih sbb sudi komen blog myra ni..
Myra syg korang...tnpa korang yg komen blog ni..
siapalah myra kan..teruskan tgglkn komen2 korang yer..myra amatlah hargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...