B.E.LO.V.E.D

Top 5





Memperkenalkan antara2 my top commentators adalah...
jeng2..jeng..
Top 5
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::




xsangka tau my First top commentators adalah akak zie kite ni, ala yg femes 2..hihhhii
btl2 xsangka ok..ye ar sape lah myra ni kan nk bndingkan ngn blogger2 yg len kn..
tp syukur sgt the femes blogger ni nk jgk komen entry2 myra yg ntah pe2 2 kn..
myra suke sgt bc blog akak ni..klu korang nk th pe yg bestnyer blog ni korang klik je kat sni erk
http://princessredbloodsnow.blogspot.com/
mmg blog ni meletup hbs ar..
dl2 myra ni silent reader blog akak ni je..
tp lama2 myra try komen skit2..hihi
tp feedback yg myra dpt mmg ok ar..
sbb myra dpt kunjungan balas dr akak ni..
akak ni best tau sbb dia tlg review kn blog myra dlm blog dia...hihihih..
hahaha..leh naik kn hit blog myra ni..
tp pe pun myra msh lgi blajar dlm berblog ni..
xde ar seterer akak kite ni..
pe2 pun myra salute akak ni sbb dia mmg the best..hihi
mungkin satu hari nnti myra jd mcm dia gk ..insyaallah amin...

ni ar akak yg cun melecun 2..myra suke sgt tgk akak ni..lawa giler kn.
eee..geram je tgk kn..
sori akak curi gmbr akak kat blog..hihi..xpe kan...hik hik..
ampun kn sy yer kak..

p/s : thnks kat akak sbb reviewkn blog myra kat blog akak...thnks jgk sbb sudi singgah n komen kat blog myra ni..walaupun blog myra ni ntah pe2 kn..hihih..
thnks sesgt kat akak...luv u
2 Responses
  1. shidah Says:

    hikhik... sy masuk list gk.. hehhe..paling ckit...


  2. myranaqi Says:

    hiih..plg skit xpe..tp top 5 gk..tahniah2..truskan mengomen yer..hihih


Terima Kasih sbb sudi komen blog myra ni..
Myra syg korang...tnpa korang yg komen blog ni..
siapalah myra kan..teruskan tgglkn komen2 korang yer..myra amatlah hargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...