B.E.LO.V.E.D

Kehidupan penuh drama dan Putar belit


Fuhhhh...tajuk xleh blah...
ntah ar myra pun xfhm ar ngn manusia yg suka putar belitkan sesuatu cerita
dan hidup dlm penuh drama sinetron ni.hihiih
bahagia ke dia wt mcm 2 kan..ish2..klu dh cemburukan org 2
mmg mcm2 leh wt kn..mcm2 leh putar..
putar sana putar sni..putar putar..
ish2...panas2...hati sape yg xpanas ble dpt tahu sesuatu yg panas membakar dri kn
tp xpe ..biasanyer org yg berslah ni tkt utk berhadapan ngn kebenaran ni hahhaha
wait n see yer
mtk ampun lah kamu2 yg suke hdp dlm kegelapan ni..
xde maknayer duk dlm dunia gelap 2..
kuarlah cri ar sedikit cahaya dlm dri 2...
semoga mendpt ketenangan yer...
11 Responses
  1. aDieyZa Says:

    zana pun tension dgn org yg suka putar belit cerita semata2 nak selamatkan diri sendiri.. yg plg panas bila org tu putar belit cerita utk burukkan diri org lain..

    think positive, insyaAllah everything will be ok..



  2. myranaqi Says:

    2 ar tgh sbr kn dri ar ni..huk huk..sabar je lah...
    alwiys thinks positive


  3. baincardin Says:

    Jom layan 'Part 4' plak. ngeeee....^_^


  4. abaikan jerk org macam tu sbb last2 dia show kebodohan dia sendiri...wt tenang jer cam xde apa2....huhuhu....wt sakit hati jer dear...


  5. myranaqi Says:

    2 ar kan lgi dilayan lgi ar..skt hati kn..huk huk


  6. Redbloodsnow Says:

    huhu...sabar yang..sabooo :D


  7. Are'Ja_(",) Says:

    huhu.. bagus le.. myra, meh ambik award kt blog aja.. ceria2 kan diri :)



  8. Roket Kertaz Says:

    itu laa dunia.. putar belit dan membelit lalu terbelit..


  9. Ghumaisha Says:

    Askum. Salam singgah. Promosi pembukaan butik. Pembeli btuah akan menerima hadiah misteri dr Ghumaisha...Jemput jd Blog Follower dan friend di FB…TQ


Terima Kasih sbb sudi komen blog myra ni..
Myra syg korang...tnpa korang yg komen blog ni..
siapalah myra kan..teruskan tgglkn komen2 korang yer..myra amatlah hargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...