B.E.LO.V.E.D

a visit to Lowyatt to make a surprise


28th February 2009, a RM730 original set sony ericsson w910i with hearty red skin was bought by me to make a lil surprise for my princess...hehe.



tapi xjadi sangat le surprise tu coz time beli tu my princess ni ade gk duk sblh..kejap2 tanye "abg crius ke nk beli ni" "jgn la main2.." "eh btul ke ni" dn mcm2 lg ayt yg dh di censored kn hehe
at last..my princess ni jugak le yg tawar menawar ng chinese bro yg promote w910i ni.haha ok what..lgipun that w910i tu da tentu2 untuk die..hehe

tapi sebelum ape2 abg nk pinjam nk testing dlu ye cyg.nnti abg kasi balik haha hehe~
1 Response
  1. sue_pinky Says:

    i say man!
    sme la ngn fon kite..
    hehehehe...


Terima Kasih sbb sudi komen blog myra ni..
Myra syg korang...tnpa korang yg komen blog ni..
siapalah myra kan..teruskan tgglkn komen2 korang yer..myra amatlah hargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...