B.E.LO.V.E.D

:: WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY ::



Assalamualaikum..
Sempena kehadiran Ramadhan dan Syawal yang bakal menjelang, wardahwardrobe dengan berbesar hati ingin mengadakan giveaway yang pertama :
WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY.

MYRA NK JOIN GA LAGI...

AnTaRA
Syarat-syaratNYER :
1. Mesti mempunyai blog. (Ada blog)

2. Buat satu entry mengenai WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY dan lengkapkan slogan saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana ........................ (tidak melebihi 20 patah perkataan).(Done)

3. Harus menjadi FOLLOWER wardahwardrobe. (Dh jd follower, Myranaqi)

4. Copy banner WARDAHWARDROBE 1ST GIVEAWAY dan sila letakkan pada ENTRY dan SIDEBANNER beserta LINK BACK. (Done)

5. MASUKKAN LINK WARDAHWARDROBE ke dalam bloglist korang.(Done)

6. Tag 3 ORANG KAWAN-KAWAN korang untuk turut sama join giveaway ini.
1. K.hai (k.hai kn suke pakai blouse kn jum join)
2. nurul buchuk (sori anda kena tag lgi...larikkk)
3.Are-Ja(jum join..nk dpt blouse free x..mane th ada rezeki kn..)

7. Sila tinggalkan komen di entry saya ni beserta link ke entry korang. Sila SERTAKAN EMEL supaya senang dihubungi..(Done)

OK sume syarat myra dh follow..
hrp2 dh ikt sume syaratnyer..
first time singgah kat blog ni..
dh lama mencri2 blouse yg cntik2 n ciut..
myra sgt suke blouse2 ni..
sopan je bler pakai kn..
i like n mesti Mr.Naqi pun like kn..
ala2 sopan n ayu gitu..
so korang sume klu nk join silekan yer..
Tiada denda dikenakan join aje yer..
JOIN

Jum jawab slogan plak
saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana sy rs blouse kat sni cntik2 n sesuai utk sume org, n patern2 nyer jupe up to date. (tidak melebihi 20 patah perkataan).(Done)

hadiah2 yg disediakan adalah BLOUSE..
alangkah indahnyer klu dpt blouse free kn..
sukenyer..
ble lagi nk dpt brg free ni kn..
manyak suke...
Ok..sy dah join anda ble lagi..
bye2..
4 Responses
  1. suhida Says:

    salam,
    sukanye na dpt blaus free yeee..hehehe.. :)
    ok semua da lengkap. maceh join WW GA dan gudluck ye. doa byk2 mana la tau kan..rezeki. :)


  2. myranaqi Says:

    wslm...
    thnks akak..
    harap2 menang kn..excited ni...


  3. josh healy Says:

    hi, hope it's ok to contact you here. we would love to include your blog on our giveaway search engine: giveaway scout (http://www.giveawayscout.com). have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, josh


  4. wah rajinnye ko join yunk..hehhe...

    nway, gudluck eekk yunk..=)


Terima Kasih sbb sudi komen blog myra ni..
Myra syg korang...tnpa korang yg komen blog ni..
siapalah myra kan..teruskan tgglkn komen2 korang yer..myra amatlah hargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...