B.E.LO.V.E.D

Jom Ukur PREMIUM BEAUTIFUL


salam...
ok mlm ni myra nk share kat korang sume 
cara2 nk ukur size PB anda...
sng je caranyer..
gunakan pita pengukur biasa macam orang nak jahit baju tu..then ukuran ambil dalam unit cm k..

ok jum ukur bahagian2 tersebut:

1.       Ukuran bahagian puncak breast (bust)
2.      Ukuran bahagian bawah breast (under bust)
3.      Ukuran pinggang (waist)
4.      Ukuran puncak punggung (hips)


1. pastikan ukuran di ambil betul-betul di puncak teratas.

2. ukur betul-betul bawah breast



3. ukur lilit pinggang

4.ukuran puncak punggung


p/s :kalau anda nk ukuran yg lg tepat bleh lah mtk tlg kawan ukurkan..jangan ukur terlalu ketat or terlalu longgar...biasa2 je..

ok??sng je kn caranya...lps amik ukuran tu bleh lah bgtau  sy  melalui:
msg/emel/fb atau komen aje kat sni..
so that saya boleh tolong u ollss utk tentukan saiz terbaik
 PREMIUM BEAUTIFUL


emel:myranaqi251187@gmail.com
fb: Myra Edora
hp:0123393971
1 Response
  1. haha.. mahai.. nasib la momm sponsor.. awwwww


Terima Kasih sbb sudi komen blog myra ni..
Myra syg korang...tnpa korang yg komen blog ni..
siapalah myra kan..teruskan tgglkn komen2 korang yer..myra amatlah hargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...