B.E.LO.V.E.D

Panas...Panas..panas...

wah...wah...sdp nyer mulut dia...duk kate ke org..weh hello kau ingat kau bnyak baik ke hah??
kate ke org suke cara hal org lah pe ar..tp dri sendri pun x btl ar..
PLIZ..ar weh..look at urself ar...
Myra mmg xpnh nk berkasar ngn org pe tah lagi nk kuarkn kata2 kesat...mmg bdk 2 celaka ar..
weh kau ingt kau hebat ke??duk ngadu2 ke sume org..duk nangis2 dpn sume org..kau bleh ar goda sume org ngn air mata kau 2 weh..kau ingat aku x th ke sume hal kau..kau silap ar ..aku dh th sume nyer ar weh...baik kau jaga2 sebelum aku bongkarkan sume rahsia kau kat sume org..ckp aku ni batu api ar pe ar..yg kau 2 pe??duk hasut org ngn kate2 kau 2..kesian aku kat sume org yg percaya ngn kate2 kau 2...aku leh sbr selagi aku bleh berthn ngn sikap kau..tp kau jgn ingt aku berdiam dri..kau mmg ingt kau dh menang weh..silap ar kau..so better kau jaga2 kau ingt kau ngadu kat sume 2 aku xth ke??kau ingt aku xth pe cete yg kau cetekn ke??kesian dek lol...hahahahha...kau jaga erk kate aku gedik2 ar pe ar..kau mmg bajet kau hebat ar bro.....fuhhhh
aku xpenah nk post menda2 mcm ni tau..tp disebabkn kau aku jd mcm ni..disbb kn kau aku jd mulut jahat.disbbkan kau aku jd kuat mengumpat..sbb kau ar sume nyer..
poyo ar kau wehh...kau srh org lain insaf tp dri sndri hampeh..baik nyer kau kn..kau ingt aku xth kisah silam kau ke...dri kau kat kolej..kat tmpat keje kau..mcm2 aku dh th weh..tp xpe selagi aku leh smpan aku smpan...aku nk tgk sejauh mana permainan kau weh..hebat btl kau berdrama erk..mmg pelakon tebaik ar..aku xsangka kn sebegini rupa sikap kau kn..kau kate ke org gedik ar, mulut longkang, mulut puaka ar...suci nyer kau kn..hari2 duk berzikir erk ..kau mmg cri nahas ar...kau bermain api ngn slp org ar..slow2 aku akn bongkar kan rahsia aku kat sni k..
kau mmg dh melampau sesgt..mengadu kat org pas2 selitkn sekali nama aku..pe kes der..buruk2 kn nama aku..aku nk katekn kt sni yg "AKU PLG MENYESAL KNL KAU SELAMA N MENYESAL PENAH JD KWN KAU" go to hell ar..
kalau kau rs kau bgs sgt..kau tunjuk kat kau ni pe yg buat kau bgs sgt 2 weh..mmg kau kwn pemusnah alam ar..ingt ar weh sume kawn2 kau lari sbb kau ar...
Dah ar weh aku mls tau nk lyn kerenah kau sebenarnyer tp aku hrp lps ni kau akn trma akibatnye weh...bengang punyer org...

p/s : sori kwn2 sume myra terpaksa gunakn perkataan kasar n kesat kali ni..sbb myra btl2 bengang ngn sorg bdk berlagak bgs ni..sori erk..
6 Responses

  1. marah betul mira nie..sape ni mira? amy kenal ke?


  2. myranaqi Says:

    amy : ntah ar amy xknl kot...2 amy mira mmg xsuke nk mrh org ni...aduhlah skt otak tau,.


  3. myranaqi Says:

    amy xknl kot...ermm..mmg mrh gler r...jrang tau mira nk mrh gni


  4. myranaqi Says:
    This comment has been removed by the author.

  5. MyraNaqi Says:
    This comment has been removed by a blog administrator.

Terima Kasih sbb sudi komen blog myra ni..
Myra syg korang...tnpa korang yg komen blog ni..
siapalah myra kan..teruskan tgglkn komen2 korang yer..myra amatlah hargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...