B.E.LO.V.E.D

wow..jadi mewah ngn berblog

Ms blog walking kat blog http://amormarziey.blogspot.com/ td
terbca kisah redmummy yg msk paper metro
psl blog..dgn berblog shj redmummy dpt rm10k sebuln
wow hbt kn..
redmummy dh lama dh start berblog ni
kire ok ar kn klu dpt rm10k sebln
blelah bc metro psl kisah mak merah kite ni
mmg terasa hbt sgt2 sbb dia mmg suke berblog
Myra pun jd follower dia dh agak lama ms
mula2 join berblog dl..
terbc ttg mak merah ni ms dia msk paper gak
dh byk kali dh kisah mak merah ni msk paper
mmg glemer ar dia ni
sape2 x bc blog dia mmglah teramat rugi tau..
terlalu byk info yg ada..huhu
klu ar myra dpt jd mcm redmummy ni kn
best nyer,,xkeje pun xpe
ada laptop n kasi update blog tiap2 hri
n income masyuk je kn..

Bgs ar nuffnang ni bg duit pd sesape yg suke berblog ni
myra dh daftar ngn nuffnang ni tp
hasilnye mmg sgt2 keciwa ar..
sbbnyer mira satu sen pun blum dpt income
xth nape...
adakah sbb blog myra ni x meletup2
n xramai follower erk..
huhuh..sgt sedih..
tp xpe r kn xde rezeki kat situ nk wt mcm ne kn...
tp xpe myra akn trus usaha utk blog myra ni..hihih
selamat berblog..

p/s : sape2 ada info mcm ne nk dpt income dri nuffnang ni silalah tgglkan komen korng kat sni erk..myra hargai komen anda sume...hiihihi..
4 Responses
  1. lionteen Says:

    br tau sal redmummy ni..
    xsgke ley dpt smpy 10k kan sbb blog je..
    huhu..
    terign jgk..


  2. myranaqi Says:

    best tau blog dia..
    lionteen try ar bc blog dia..
    best sgt2....


  3. yaya Says:

    saye ade tips nye.
    tapi saye sndr xleh nak paste code nuffnang ke blog.
    cmne ek?
    kot boleh tukar2 pndpt.


  4. eynda Says:

    Myra kena rajin buat entry...rajin blogwalking supaya ramai masuk blog myra...selalunyer bila dah aktif, nuffnang akan bagi iklan yg takyah org klik pun konfirm masuk duit....kita kena usaha utk itu...atleast sehari blogwalking ke 20-30 blog...kalau boleh yg tak pernah myra jenguk...mesti ada yg akan jenguk balik blog myra....kalau ada entry menarik mungkin diaorg akan selalu datang blog myra ;-)


Terima Kasih sbb sudi komen blog myra ni..
Myra syg korang...tnpa korang yg komen blog ni..
siapalah myra kan..teruskan tgglkn komen2 korang yer..myra amatlah hargai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...